Saturday, January 30, 2010

the old days.

bila teringat balik masa sekolah menengah dulu memang boleh buat aku tersenyum sorang-sorang. haha. mungkin mcm org gile. tapi bila dah tengok gambar time zaman muda-muda dulu lagilah. tersenyum sorang-sorang tak beragak. kadang - kadang boleh buat ketawa. tak kesah la nk panggil aku gila ke ape.


ohh. bila tgk gmbr zaman sekolah menegah then compare dgn aku yang sekarang. ada perbezaan, walaupun persamaan tu lebih banyak. yes. things are changing according to time. we have to change according to surrounding. but there are still things that we dont have to change. for me it is necessity for us to change in order to be better person. analyse our mistakes stop from do it or perhaps rectify it. so we can gain something from our mistakes.

perbezaan aku yang dulu dan yang sekarang mungkin tak banyak. tapi apa yang mengubah aku adalah pengalaman. pengalaman yang aku dapat dari keluarga,kawan-kawan dan intan payung(ini lawak) haha.






satu gambar mungkin sudah memadai. penat lah nak upload banyak banyak. :-)
nak upload satu video tp internet lambat gila. next time la k

4 comments:

Amirah Kamarudin said...

gmba kecik. nmpk lubang idong je :P

dodol n bear said...

btol 2 mirah..
kiwi,kantoi r lubang idong cam serombong asap keta api..
kah3

Atikah Khalil said...

adoi tak nampak hape. bak kata bya, 'nampak lubang idung je'

hahaha takpe2 gmbr kau muda2 posing atas katil aku dah tengok ;P

ahmad faiz said...

nnt sy edit balik, skrg takde masa. bz..

hoo. sepet ayat hang boleh menimbulkan kontroversi.