Friday, February 19, 2010

tupah oh tupah

tadi petang pergi mandi tupah. saja nk release tension sebab dua test telah berlalu semalam. gerak naik 3 biji motor. tp pergi 2 trip. saving budget. haha. yang pergi kesemuanya ada 9 org. caex, ace, kiwi, bulan, king, bobo, audy n bear. (bukan nama sebenar) haha. penat lah nk cerita panjang2 tgk jela gambar.


audy sexy gilaaa. meleleh org kat sebelah sebelah tu tengok. haha

retarded. haha

so bila dah habis tu
semua penat dan lapar
kami pon singgah ke laila adila untuk mengisi
perot yang berkeroncong
kecuali beruang yang ada training rugby
tapi aku tak makan,milo suam menjadi peneman.
bungkus nasi bujang satu untuk dimakan kemudian.
saving.
duit elaun nak sampai dasar dah. haha




3 comments:

AFIQah said...

ace bajet suci lah mandi x bukak baju :D

Atikah Khalil said...

gambar nak sexyyy je :D

azmy shafiq said...

haa ni lah dia g tupah x ajak mmber