Sunday, August 1, 2010

kami pun boleh.



semua org boleh. siapa kata kami tak boleh? pelajar undang undang pun boleh buat tv program apa. saya rasa amat bangga bila ada clsmate yang bagi rating 5 bintang dan 4 bintang untuk tv show kami.ada ke 5? bohong bagi up sikit. haha.

serious tak tipu I rasa tv show kami boleh jual. memang jenuh jugak la nk fikir konsep. tapi lepas dah ada konsep semua berjalan lancar. tambah pulak my group members terdiri daripada pelbagai jantina. lelaki,perempuan dan pengkid. hahaha. kepada pengkid berkenaan anda tahu siapa anda. haha. we are using the concept of inverse survivor. so to all producer out there,if u want to know more u can drop your email. haha. perasan nk mampuih..

tapi sayang,tak semua dapat mesej yang kami cuba sampaikan. yes it is quite complicated actually.
indeed ada jugak yang bagi 3 bintang,its hard to satisfied everybody, but what can I say is I proud with my group members and the product of my group.

9 comments:

beruang said...

melayu boleh..
3 gp pon ad an..haha

beruang said...

melayu boleh..
3 gp pon ad an..haha

beruang said...

melayu boleh..
3 gp pon ad an..haha

beruang said...

melayu boleh..
3 gp pon ad an..haha

rda said...

Babbb tuttt tuttt! I know who I am in this entry!

ahmad faiz said...

apa 3gp ni bear. tak faham la. musykil musykil. haha

ahmad faiz said...

bagus la kau tahu rda. haha

mohamadazrulhaqim said...

program korang ok jugak lah.
ok lah aku bg 3 bintang.
drpd groul lain dpt 2stengah bintang je.
yg pasti grup aku dpt 7 ke 10 bintang! bahahaha

ahmad faiz said...

over la qim. kau punya tv show choi sangat. org bg rating pon sebab kau guna gambar mereka. haha.